10 november, 2018

2018vr09nov11:20 am12:00 pmVerbinden en verdichten IIMet o.a. Jos Melchers (directeur gebiedsontwikkeling, Stadsontwikkeling Rotterdam), Peter van der Gugten (Heijmans Vastgoed), Petra Rutten (Van der Leeuwkring / FRAME Vastgoed) en Francine Houben (Mecanoo)11:20 am - 12:00 pm Thema:Duurzaamheid,Groei van de stad,Leren en ontmoetenType activiteit:IN GESPREK

Details

De groei van Rotterdam: verbinden en verdichten


Locatie: Grote Zaal

Langs welke lijnen krijgt de groei van de stad vorm? Wat zijn de volgende kansen en opgaven voor Rotterdam? In twee gespreksrondes op zoek naar het verband tussen: mobiliteit; de ambitie om 50.000 woningen te realiseren; nieuwe verbindingen tussen wonen, werken en leren; en de betekenis van gebiedsontwikkelingen voor de ruimtelijke en de maatschappelijke ontwikkeling van de stad.

Jos Melchers (directeur gebiedsontwikkeling, Stadsontwikkeling Rotterdam), Peter van der Gugten (Heijmans Vastgoed), Petra Rutten (Van der Leeuwkring / FRAME Vastgoed) en Francine Houben (Mecanoo) delen hun trots op de groei van Rotterdam. In gesprek met elkaar verkennen zij de volgende opgave in de verbinding tussen gebiedsontwikkelingen en de alledaagse woonomgeving op Zuid. Wat zijn de volgende opgaven in het debat over de groei van de stad?

Beeld: Frank Hanswijk

X